L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

4 de desembre del 2012

Món.



      2.800. Un nombre com un altre, però que en aquest cas amaga la xifra de persones, ja no solament de forma solitària, sinó també famílies senceres, que a Barcelona viuen al carrer, en xaboles o reallotjats. Ho vaig llegir de casualitat, al 20 Minutos, abans de baixar de l'autobús.

       4.000.000.000 d'euros és el que s'anuncia  que ens retallaran l'any proper del nostre estat social de dret, només a Catalunya. Cada vegada tenim menys, som més pobres, hi ha més gent a la intempèrie. Però en canvi, les grans fortunes, els lladres del capital, els grans empresaris, tenen més beneficis a costa de tots nosaltres.

       I fora del món occidental, continuen les guerres, la fam, la mort i la misèria. Cada 3 segons mor un xiquet per causes més que evitables.

         Aquesta societat competitiva, eficaç i liberal és una merda molt grossa. Per sort, hi ha moments en què ens topem amb persones, escrits, obres o testimonis que ens donen força per continuar, tot i que sense saber massa bé cap a on! Avui m'he trobat amb aquest vídeo.

         El compartisc amb tots vosaltres.