L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

15 de juliol del 2008

Señores pasajeros, bienvenidos al tren.

"A este fabuloso tren averiado en donde van a pasar sus próximas 13 horas para hacer un viaje que perfectamente se podría haber hecho en 5. Un tren que se averiará irremediablemente, porque está anticuado y hace tiempo que da problemas, pero que por ustedes no vamos a cambiar: ¡qué dicen! Ahora que Adif-Renfe empieza a tener beneficios, no nos hablen de mejorar el servicio, que no nos interesa. Lamentamos comunicarles que debido a una avería, pasarán unas seis horitas parados en esta tumba, sin aire acondicionado... Oh, lo lamentamos mucho. Pero vamos, dos tornillos por aquí, dos tuercas por allá, y listo. ¿Qué? Sí, seguramente dentro de 15 días volvamos a tener percances parecidos, sí, ¡pero qué más da! Los perjudicados serán ustedes. Como sabe, por ley tiene a su disposición el libro de quejas y reclamaciones. Ya les contestaremos [el día del juicio final]..."

Increïble, però cert... 13 hores tardà ahir el Talgo en venir de Granada a València. I damunt, arribà quan el servei de rodalia ja havia acabat el seu horari. I en ell venien els meus avis, de 80 anys llargs, morts de calor i de desesperació. Segur que l'avaria ocorre cada 10 dies, pero... ¡aquí no pasa nada!

Després diuen de l'ús dels transports públics. PPppfffff

1 comentari:

Anònim ha dit...

Puf renfe! sempre igual! jo podria contar les vegades que quasi se me n'ha anat el cor per la boca perquè arribava tard a un examen per culpa de renfe... per no parlar d'aquella vegada que no volien tornar-me els diners d'un bitllet acabat de comprar sota la excusa de "lo ha comprado usted en la máquina expendedora de billetes y no se lo puedo devolver",... i això que renfe ja no és un monopoli,... o si?
Un consell: quan faces la reclamació no la faces en els fulls de reclamació que té renfe per a tal propòsit (son internes i no arriba a la Conselleria d'Indústria), sino les altres, les oficials (aquelles que son 3 còpies una de cada color)...encara que l'efecte més bé serà el mateix,...altra opció és l'oficina del consumidor, ... encara que dubte que t'il·lumine molt, almenys en el poble on tu estàs estiuejant ...