L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

25 de setembre del 2013

Cal bombardejar Andorra

El que passa a Síria és, si més no, esfereïdor. Un govern que utilitza armament químic contra la seua població, centenars de persones assassinades de la forma més inhumana i cruel... Però, ai, no cal patir! De seguida, els "guardians" del món han pres cartes a l'assumpte (després de tants morts i tantes altres guerres, ho fan en aquesta i ara). Cal donar un escarment al règim sirià. Cal dissuadir-lo. Cal atacar!!! (Gran paradoxa). Les armes químiques hauran esdevingut aviat un pretext suposadament ètic per ficar mà en una zona tan estratègica i rica en combustibles. (Al final no puc evitar de dubtar sobre l'autoria de l'atac, doncs els hi ve tant com l'anell al dit...!).

Però ben mirat, què ens afecta a la nostra vida la guerra siriana, malgrat treure'ns la confiança i l'esperança en el gènere humà? Per què bombardejar Síria i no altres llocs, d'on les decisions polítiques i directrius econòmiques ens afecten negativament ara i ací, una vegada i una altra? Que de què parle? Que què propose? Propose bombardejar Andorra la Vella, invadir-la i treure-li la independència; destruir els principals centres financers suïssos, annexionar els cantons als diferents països veïns. Evacuar Luxemburg i Leichtenstein i destruir-los. Enfonsar les illes Caiman, les Bahames, les Bermudes i les Seychelles... així fins acabar amb tots els paradisos fiscals.

Que per a què? Doncs per tal de deixar els fills de puta  de casa, aquells que diuen defensar tant Espanya o treballar per la independència de Catalunya -tots són de la mateixa calanya- sense un cau on amagar les seues fortunes. Fortunes que aconsegueixen amb l'especulació, la destrucció del medi, la minva dels nostres drets. Fortunes que creixen a base d'explotar-nos, de pagar-nos un sou miserable, d'especular amb la nostra força de treball, de manipular-nos i de deixar-nos desemparats quan ja no servim. I que amagades, eviten pagar els impostos amb què s'haurien d'estar finançant els nostres serveis bàsics, aquells que garanteixen els nostres drets i la nostra dignitat.

Pot ser així el món milloraria i aquells danys que anomenen "col·laterals" serien un mal menor de cara a frenar la destrucció d'allò que va costar tants esforços aconseguir.

Creieu que sóc massa bèstia?