L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

3 de febrer del 2009

Ecologia.


Equilibri, ecologia, contaminació, col·laboració, medi ambient... i després de repassar el tema tocava repartir allò que envien des de l'Ajuntament. Una revista d'educació que ningú llig perquè parla de temes de la irrealitat que ja voldríem tenir. Això sí: res de paper reciclat. Paper de primeríssima qualitat, de més de 100 gr, satinat, a color per posar els títols (tranquils, les fotos en blanc i negre). Ah! Amb l'adreça web per si volíem llegir-la des d'interent! I després una enganxina per al mòbil, minúscula, embolicada amb un cartró de la grandària d'un marcapàgines i una bossa de plàstic. "Hem d'evitar comprar productes amb envoltoris inútils, evitarem fer deixalles, que és millor que reciclar"-acabava de dir-los. Això sí, l'enganxina era imprescindible: hem de fer veure que som de L'H!!! Hospitalencs, a la conquesta del món!!!

Abans que algú caiguera en el compte, m'he avançat i he posat aquestes coses com a exemple del que no deu ser. Però com pot ser que s'haja de posar com a exemple del que no ha de ser als qui es plenen la boca de discursos ecològics i salvadors del món mundial? Com pot ser que iniciatives que vénen dels poders públics contradiguen el currículum oficial i als valors bàsics de l'ecologia i el respecte mediambiental?

Decidit. Escriurem un correu electrònic a l'adreça de correu que apareix en la superrevista per fer-los arribar la nostra opinió. Que sabent el web, no cal que ens l'enviïn, que ja la llegirem si volem i tenim ganes des de l'ordinador. I que abans de donar-nos lliçons, s'apliquen el cuento.

31 de gener: DIA DE L'ARBRE [que han tallat per a fer-nos la revista que no llegirem perquè no ens interessa]. R.I.P.

No! No és una a l'any. N'envien una cada mes...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una reflexió molt amena, però abans deixaran de fer revistes amb paper de primera qualitat perquè no tenen diners amb la crisi, que pels arbres. És curiós.