L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

17 de març del 2013

Des de l'aire

Durant el viatge d'anada a Màlaga vaig poder gaudir d'una eixida de sol des de l'avió, amb la lluna creixent a prop de l'horitzó. Va ser un dels espectacles més bonics que he vist, però malauradament no tenia a mà la càmera. És el regal que em va donar el dia després d'haver-me llevat a les quatre menys quart per agafar l'avionet... Una vegada havia eixit el sol, núvols. Núvols i més núvols... fins que van aparèixer els camps i muntanyes que rodegen Màlaga, solcats pel Guadalmedina i el Guadalhorce amb el Mediterrani al fons.

A la tornada, però, vaig tenir l'oportunitat de veure des de l'avió una gran quantitat de llocs que estime: València, Algemesí, que vaig distingir enmig d'una clariana entre els núvols, Vinaròs, i tot Barcelona. Sempre fa certa il·lusió poder veure el món des de la finestreta de l'avió, però quan hi reconeixes els llocs on has crescut i viscut tantes experiències, et puja una sensació de goig com la que sent un xiquet que fa alguna cosa esperada per primera vegada. No creieu?

Volia compartir amb vosaltres, tot i que ja ho fiu pel Facebook, algunes de les fotos que vaig poder fer des de l'avió. Ací van!

EIXIDA DE SOL (des de la càmera del mòbil, qualitat pèssima)



DESEMBOCADURA DEL XÚQUER - CULLERA - L'ALBUFERA




ALGEMESÍ



ALFAFAR-BENETÚSSER-CATARROJA-SILLA



PORT DE VALÈNCIA I LA CIUTAT DE LES ARTS




LES ILLES PITIÜSES (de gairó, al fons)



FÒRUM - SANT ADRIÀ DE BESÓS - BADALONA - SERRA DE LA MARINA


BARCELONA: FRONT MARÍTIM


 


ZONA FRANCA - PORT -MONTJUÏC (Cementeri, Anella Olímpica)



 DELTA DEL LLOBREGAT - ATERRANT