L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

16 de desembre del 2008

112 (+1)


Ja he passat la barrera del 100 en aquest blog, i he arribat al 112, nombre de situacions difícils i d'emergència. 112 palles mentals, que diria aquell. Que a ningú li passe!

Repassant algunes entrades recordo molts dels moments, notícies i situacions que me les van inspirar. I és que crec que escriure en aquest blog s'ha convertit en un dels meus millors costums.

Avui per fi hem acabat la p...tera capsa (el regal de Nadal que els nens i nenes duran a casa). Déu n'hi do, crec que la plàstica no és el meu fort. Tal vegada siga per això (com a recompensa per haver-la acabada) que la meva sopresa l'hagi trobada en tornar a casa, a plaça Europa. Entre els gratacels que encara trepen cap amunt, la terra mullada dels parterres i jardins, el soroll de les obres i dels cotxes i enmig de l'aire fred de l'hivern que s'acosta, una mirada descaradament esquiva.

He fet bé de no desviar-la amb un salut forçat, tot i que n'he resseguit amb la mirada la figura des que l'he vista fins que s'ha anat allunyant. Un  capta quan no el volen saludar, i aprèn què hi havia darrere de certes cares aparentment amables.

Podré superar-ho, sincerament.

I tant!