L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

17 de maig del 2009

La foto.


Anava a escriure sobre la nit dels museus, l'ambient, nous descobriments i aquestes històries que li passen a un però he recordat que avui he topat amb aquesta foto històrica, i no podia deixar-la de banda. Quina delícia! Quins gestos, quina pantomima, quins collons d'onejar l'estelada davant del Borbó (i de Camps i de Rita :D)! 

Això sí, no eren gens agradables els comentaris que he trobat al fórum del debat on he trobat la foto, junt amb la notícia que il·lustrava. Bé, res de nou, però crec que ja se n'eixia de to la "guerra inevitable" i "la muerte de cuantos más catalanistas mejor, para luego no tener que fusilarlos". Comparteixo que la gran pitada ha estat una falta de respecte als símbols. Però quina alternativa quedava a l'equip i als seguidors? Hi ha qui m'ha dit que allò coherent haugés sigut no jugar la Copa. Però, on és l'alternativa? S'organitza la Copa de la República? Com pot un club de futbol que viu de i per a jugar no jugar per motius polítics. Llavors què? Res millor que jugar-la tocant-li els collons al Rei (amb la Copa). 

I bé, la nit dels museus ha estat tota una experiència. No he sortit de l'illa del Palau Reial, al Gòtic, però a banda de la descoberta del Museu Marés, he tingut una sensació que abans mai no havia tingut: la de ser un immigrant. I ha estat a causa de l'exposició al MHBA "Barcelona connectada, ciutadans transnacionals". Mai no havia caigut en el compte que en el sentit tècnic de la paraula sóc un immigrant, però malgrat que aquí és difícil integrar-se, mai no m'he sentit com a tal en la ciutat.

La reflexió de l'exposició era força interessant. Us la recomane. Tal vegada li faltava un ingredient: la incultura que moltes vegades es disfressa de multiculti. De tota manera...

El Barça ha guanyat la lliga!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Woola xiqueet, com va tot?

Soc Jose (joatlo) xD.


He de possar-me a estudiar valencià (o català, com siga) ja. M'estic oblidant d'escriure fins i tot...!

Una coseta més per al següent curs, que ara estic molt estressat (ja s'apropen els exàmens de juny).

Una forta abraçada!