L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

22 de juny del 2008

"Un plato es el reflejo de una cultura"

Així va començar el periodista la crònica del que havia vist al nostre col·legi. Finalment, després de discusions i punts de vista enfrontats, la festa de final de curs dels nens i nenes del Màrius Torres es convertí en una estona agradable, divertida, compartida, didàctica, calorosa i moguda. Ho passarem bé, i aprenguerem moltes coses.

La participació fou bona. Desenes de pares i mares es van comprometre, i el menjador es plenà amb plats i més plats de la cuina dels diferents països dels vora 25 que hi ha presents d'alguna manera en l'escola. Menjars de l'Índia, Equador, Perú, Xile, Sèrbia, Bolívia, Marroc, Panamà, Filipines... que tothom va contemplar, tastar i va poder contrastar opinions i receptes. Els alumnes estaven il·lusionats de veure el col·le ple de pares, molts, més que qualsevol altre dia del curs. I és que tenim tant que aprendre els uns dels altres!

I els mestres també estàvem contents. I ens adonàrem que malgrat les diferències d'opinió i maneres de fer, tothom tenim posats els ulls en els mateixos objectius, i junts, podem fer moltes coses. Us deixe el link de la notícia publicada en EL PAÍS, tot i que la redacció d'alguns detalls és un tant espinosa...

http://www.elpais.com/articulo/cataluna/plato/reflejo/cultura/elpepiespcat/20080620elpcat_10/Tes

Fotos: Isabel T.P. ;)