L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

30 de novembre del 2008

No tot està perdut!

En veure aquesta imatge m'he sentit molt bé. Un sentiment mescla d'alegria, recança, orgull i sorpresa ha invadit el meu sí. La gent es manifestava per l'absurde del boicot a l'assignatura d'educació per la ciutadania. Quan la gentada arribava a la plaça de la Mare de Déu, la manifestació no havia sortit del tot de Sant Agustí, i mira que el recorregut no era curt: Xàtiva, Colom, el Parterre, la Pau i la plaça de la Reina fins el cor mateix de la ciutat.
M'alegra que la gent haja reaccionat així. Però no sé si realment el Govern Valencià es donarà per enterat de l'assumpte. No sé quina estat la reacció de la Generalitat Valenciana, però espere que no haja minimitzat la multitudinària manifestació i que no haja quailificat les persones que es manifestaven com a "radicals catalanistes" per desautoritzar-les. Perquè allà tot es fa així: si a algun moviment ciutadà se li vol llevar força, se'l titla de "catalanista" i arreando, que es gerundio. Tot menys rectificar i governar pel bé del País i la seva ciutadania.
Tenen el poder i es veuen grans. I el pitjor de tot és que han forjat mecanismes força eficaços per mantenir-lo. I si no que pregunten als directius de Canal 9... Com haurà estat reflectida la notícia en aquest mitjà de comunicació? Ains!

1 comentari:

andr0mina ha dit...

La notícia estigué reflectida de la següent manera. 35 segons miserables al final del telenotícies, gran part dels quals estaven dedicats a les queixes dels comerciants sobre les molèsties que els havia ocasionat la manifestació.

Visca l'objectivitat i la imparcialitat!