L'herba és mortal. Els hòmens són mortals. Els hòmens són herba.(Bateson)

29 de gener del 2009

Feina.


Quin sentit treu  pintar una habitació, decorar-la, moblar-la, posar el terra nou i bonic, il·luminar-la bé, airejar-la... en un edifici que amenaça ruina? Cap i ningún. 

És la sensació que tinc darrerament quan treballe. Tot cau en sac trencat. Caldria començar per reforçar els ciments, restauar les bigues, refer les cobertes de l'edifici, i després anar arreglant el seu interior, la façana... Però està aquesta feina en les nostres mans? Hi ha algun projecte de futur en el col·legi, la ciutat, el País, el món? Es treballa per aquest projecte?

La feina la faré, que per això em paguen. Però que algú m'explique com evitar que l'edifici s'ensorre a pesar d'això.

Veig un futur semblant al que vam veure a París ara fa poc més d'un any. Violència, fracàs, misèria i guetos. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

No pots fer res; tot es remonta a la política, a qui ens governa. Com pot ser que hagem gastat milions de diners en el circuit de Formula 1 de VLC i encara hi hagen un munt d'instituts amb barracons,... hipocresia. Deuria de canviar moltes coses abans.
Com pot ser que permeten els programes telebasura a la tele en horari "infantil"? com pot ser que un que va de periodista (Sense ser-ho) puga atemptar contra l'honor de l'entrevistat i no passe res? com pot ser que periodistes que es creuen amb la paraula divina puguen parlar i parlar i clavar-se en qualsevol q pense al contrari que ells, tot emparant-se en la seua llibertat d'expressió? Fa falta canviar moltes coses de base abans.
Però ja s'encarega "la societat" en que es pense q la culpa és dels professors. HIPOCRESIA.